‘Maandag zon maar ook een bui, komende dagen grijs en regen’

nieuws
Foto: Joris van Tweel

Aangenaam voorjaarsweer hoeft de komende dagen nog niet verwacht te worden. De bewolking overheerst en van tijd tot tijd vallen er buien.

Maandag begint de dag wisselend bewolkt. In de vroege ochtend kan er een buitje vallen, maar ook de zon kan zich even laten zien. Die buienkans is er ook in de middag. Bij een zwakke wind uit westelijke richting wordt het 7 of 8 graden. De nacht van maandag op dinsdag verloopt met minimumtemperaturen rond de 3 graden fris. Het is dan wisselend bewolkt maar het blijft wel droog.

Op dinsdag overheerst de bewolking en valt er van tijd tot tijd een bui. Het wordt 8 graden. Op woensdag zijn de veranderingen klein. Ook dan is het bewolkt maar is de regenkans wat groter. De maximumtemperatuur ligt dan rond de 10 of 11 graden.