FC Groningen ontmoet Fortuna Sittard in kwartfinale KNVB Beker

nieuws

FC Groningen neemt het in de kwartfinale van de KNVB Beker op tegen Fortuna Sittard. Zaterdagavond vond de loting plaats.

De wedstrijd wordt op dinsdag 6, woensdag 7 of donderdag 8 februari gespeeld in de Euroborg. Met Fortuna Sittard, op dit moment op de twaalfde plek in de Eredivisie, ontmoet de FC ook twee oude bekenden. De Limburgse club wordt namelijk getraind door Danny Buijs en Adrie Poldervaart, die beiden een geschiedenis in Groningen hebben liggen. FC Groningen bereikte de kwartfinale door overwinningen op Rijnsburgse Boys, Willem II en Excelsior. Fortuna Sittard won van Almere City, FC Eindhoven en Sparta Nijkerk.

Op dit moment zijn er nog tien ploegen in de race voor de beker. Twee achtste finalewedstrijden moeten nog gespeeld worden.