Kevin van Veen terug naar Schotland voor geboorte baby

nieuws

Voetballer Kevin van Veen is deze woensdag voor onbepaalde tijd teruggekeerd naar Schotland. De spits van FC Groningen gaat daar zijn hoogzwangere vriendin bijstaan voor de bevalling van hun eerste kind.

Van Veen zou oorspronkelijk na afloop van de competitiewedstrijd van maandagavond in Alkmaar doorreizen naar Schiphol om naar Schotland te vliegen, waar zijn vriendin woont, maar daar werd op het laatste moment van af gezien,

Het koppel verwacht de baby één dezer dagen. Van Veen op de website van de FC: “In de laatste fase van een zwangerschap is het belangrijk om dicht bij elkaar te zijn. Ik ben FC Groningen dankbaar dat de club mij alle tijd en ruimte geeft om bij mijn vriendin en de bevalling te zijn en ik kijk ontzettend uit naar het moment dat we onze dochter in de armen mogen sluiten.”

Aangezien het nu nog niet vaststaat wanneer de bevalling zal plaatsvinden, is het nog onduidelijk wanneer Van Veen terugkeert in Groningen.