Politie zoekt getuigen van bedreiging op Jaagpad

nieuws
Foto via Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging, die vorige week dinsdag (10 oktober) rond 15.00 uur plaatsvond aan het Jaagpad. Daarbij waren meerdere jongeren betrokken.

Volgens de politie is het slachtoffer bedreigd en hebben één of meerdere mogelijke verdachten geprobeerd om zijn schooltas van zijn fiets weg te nemen.

De politie laat weten dat twee jongens en twee meisjes betrokken waren bij het incident. Naast een algemene getuigenoproep zoekt de politie specifiek naar één man, die het slachtoffer na het incident heeft gevraagd hoe het met hem ging. Deze man heeft mogelijk iets gezien van de bedreiging.

Deze man en andere getuigen kunnen contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900 – 88 44. Anoniem getuigen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer  0800 – 7000. Houd daarbij zaaknummer 2023274743 bij de hand.