Slagboom parkeergarage wil niet meer open: “Automobilist heeft de boom verwijderd”

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een flinke opstopping zaterdagmiddag in de parkeergarage aan de Haddingestraat. Door een kapotte slagboom konden automobilisten de garage niet meer verlaten. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

De problemen ontstonden rond 15.30 uur. “Het is een behoorlijke chaos”, beschrijft Wind de situatie. “Een tiental automobilisten wilden de garage verlaten, maar dat ging niet omdat de slagboom niet open ging. Waarschijnlijk was er sprake van een storing. Uiteindelijk heeft een automobilist de situatie opgelost. Hij heeft de slagboom verwijderd.”

Of daar ook beschadigingen bij zijn ontstaan is onbekend. Hoe de storing heeft kunnen ontstaan wordt onderzocht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl