Vrolijke gezichten bij Grand Opening KEI-week (Update)

nieuws
Foto: Maarten Siepel

De officiële opening van de KEI-week is begonnen. De zogenoemde “Grand Opening”  begon om 20:00 uur op de Vismarkt. Het plein liep gedurende de avond steeds voller en voller met vrolijke eerstejaars studenten. 

Met een drankje in de hand, staan de KEI-groepjes klaar op het plein om hun eerste avond als “Groninger” te ervaren. Eerder op de dag hebben alle deelnemers van de introductieweek hun KEI-leiders ontmoeten en samen gegeten. Het programma van de Grand Opening wordt gepresenteerd door Jordi Warners, radio-dj bij Radio 538.

Tijdens het optreden van de 21-jarige rapper en producer Babs is het nog vrij rustig, maar het wordt gezelliger bij het openingsfeest van de introductieweek nadat de zon is ondergegnan. Naast het optreden van Babs zijn ook Bilal Wahib, Chris Deluxe en Fokke Simons te zien op het podium.

Voor dinsdag staan verschillende activiteiten gepland. Om 12:00 uur is er een Eat & Great, waarbij verschillende verenigingen en instellingen hun deuren opengooien voor een lunch. Vervolgens zijn er in de middag verschillende presentaties rondom studentenwelzijn. De dinsdagavond wordt gevuld met de KEI-Parade en er kan karaoke worden gezongen bij Night of the Songs op de Vismarkt.

Verslaggever Sientje van Schie was vandaag aanwezig tijdens de openingsdag van de KEI-week: