Drafbaan Stadspark zondag in het teken van festivalmarkt: “Van sierraden en meubeltjes tot lp’s”

Op de Drafbaan in het Stadspark vindt zondag voor de tweede keer in de geschiedenis MARKT! plaats. Dat is een festivalmarkt waarbij het verkopen van spullen, muziek en eten centraal staat.

Vorig jaar werd de festivalmarkt voor het eerst gehouden op de Drafbaan en dat smaakte naar meer. “Wat mensen kunnen verwachten”, herhaalt Sander Vos van de organisatie de vraag. “Kleding vintage, hebbedingetjes, maar ook kisten vol lp’s, sieraden en antieke meubeltjes. Maar we willen er ook een gezellig gebeuren van maken. Daarom zullen er verschillende foodtrucks aanwezig zijn. En er is muziek van verschillende artiesten.”

In totaal zijn er 150 kraampjes op de markt te vinden. Om overzicht te houden is het terrein opgedeeld in verschillende markten met elk een eigen sfeer. Zo is er een deel waar kleding verkocht wordt, maar zijn ook de kraampjes met boeken en muziek terug te vinden. MARKT! begint zondag om 11.00 uur. De deuren zijn tot 19.00 uur geopend. De entreekosten zijn 4,00 euro per persoon. Kinderen tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen.