Verkeersongeluk op ring zuid leidt tot vertraging

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Automobilisten op de N7 hebben zaterdag in het begin van de avond te maken gehad met vertraging. Door een verkeersongeluk was tijdelijk één rijstrook afgesloten. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.40 uur op de weg van knooppunt Euvelgunne richting het Julianaplein. “Bij de aanrijding zijn de automobilisten van twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen”, vertelt Wind. “Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Niemand raakte gewond. Wel werd door de politie één rijbaan afgesloten.”

Eén van de voertuigen bleek ook dusdanig beschadigd te zijn dat deze weg moest worden gesleept door een bergingsbedrijf. “Doordat één rijstrook afgesloten was ontstond er een flinke file vanaf knooppunt Euvelgunne.” De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.