Politie pakt 48-jarige Stadjer op voor overval op supermarkt winkelcentrum Paddepoel (update)

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een supermarkt in winkelcentrum Paddepoel aan de Dierenriemstraat is zondagavond overvallen. De politie heeft inmiddels een verdachte, een 48-jarige man uit Groningen, aan kunnen houden.

De overval vond plaats rond 21.00 uur. “Een verdachte zou een medewerker van de supermarkt bedreigd hebben met een mes”, vertelt een politiewoordvoerder. “Niemand is gewond geraakt. Na de overval is de verdachte er vandoor gegaan met een nog onbekende buit.”

Korte tijd later, rond 21.15 uur, hield de politie een verdachte aan in de omgeving van de Elzenlaan. De politie maakte maandagochtend bekend dat deze verdachte een 48-jarige man uit Groningen is.  De verdachte is na zijn aanhouding overgebracht naar een politiebureau, waar hij vandaag wordt verhoord.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl