Boom dreigt om te vallen in Haren

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Hulpdiensten moesten maandag aan het einde van de middag in actie komen aan de Mellenssteeg in Haren voor een boom die dreigde om te vallen. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

In het Noorden van het land stond maandag een stormachtige wind die op verschillende locaties voor overlast zorgde. Rond 17.30 uur zagen bewoners aan de Mellenssteeg dat een boom om dreigde te gaan. Om te voorkomen dat er schade zou ontstaan werd de brandweer gebeld die daarop met een tankautospuit ter plaatse kwam. “Brandweerlieden hebben de straat afgezet”, vertelt Wind.

“Een aannemer werd ingeschakeld en zij hebben de boom vakkundig verwijderd. Daarmee was het gevaar geweken.”

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl