Skateboarder gewond bij verkeersongeluk Sontweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Sontweg is maandagavond een skateboarder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur ter hoogte van de kruising met het Sontplein. “Een persoon op een skateboard is aangereden door de bestuurder van een personenauto”, vertelt Wind. “Hoe dat heeft kunnen gebeuren is onbekend. De persoon op het skateboard kwam ten val en raakte gewond. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Zij hebben het slachtoffer behandeld, daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van de gevolgen van de aanrijding.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl