Scooterrijder gewond bij ongeluk scootermeeting

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een scootermeeting op de Smirnoffstraat is zondagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.10 uur. “Door nog onbekende oorzaak is een scooterrijder onderuit gegaan”, vertelt Wind. “De persoon is hierbij gewond geraakt. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Verpleegkundigen van een ambulance hebben het slachtoffer behandeld. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk was de straat enige tijd afgesloten. “De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak, maar de scooter van het slachtoffer was, toen de hulpdiensten arriveerden, niet meer aanwezig op de locatie.” In het verleden hebben er vaker ongelukken plaatsgevonden bij scootermeetings. Vorig jaar zomer ging het mis op de Aalborgweg toen twee scooterrijders frontaal op elkaar botsten.