Hans Westerhof adviseur technische staf FC Groningen

nieuws

FC Groningen heeft, op voorspraak van hoofdtrainer Dennis van der Ree, Hans Westerhof als adviseur toegevoegd aan de technische staf van de club.

Westerhof, tot tweemaal toe trainer van de FC, zal tot het einde van dit seizoen de technische staf van de eerste selectie ondersteunen met zijn kennis en ervaring. De 74-jarige Westerhof was hoofdtrainer van 1988 tot 1992 en van 1994 tot februari 1997. In totaal stond hij 271 officiële wedstrijden langs de lijn als FC-coach. In 1991 eindigde de club op de derde plaats in de Eredivisie.

Algemeen directeur Wouter Gudde: “Wij willen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om FC Groningen in de Eredivisie te houden. We hebben daarbij ook aan de technische staf gevraagd waarmee wij hen kunnen helpen. Hans was al een klankbord voor Dennis en Dennis gaf aan graag nog meer gebruik te willen maken van de ervaring en senioriteit van Hans. Die heeft zich bereid verklaard de club en Dennis te willen helpen.”

Deel dit artikel: