Filmflirts: Ontdek de filmsmaak van jouw Valentijn!

oogochtendshow
Foto: Klaus Vedfelt via Getty Images

Cineville organiseert samen met Forum Groningen een speciale Valentijn filmavond, onder de titel Filmflirts. Het belooft een spetterende avond te worden, waar je kunt ontdekken wat de filmsmaak is van jouw Valentijn.

De Filmflirts avond is voor iedereen die op zoek is naar een avond vol liefde. Volgens gastvrouw Reneé van de Sluis zal het een spetterende avond worden vol met liefde, flirts, gezelligheid en “een prachtige film waar je helemaal warm van wordt”.

De dag die in het teken staat van de liefde

De avond draait om liefde, niet alleen om een partner te vinden, maar vriendschap in het algemeen. Je kunt er met je date heen, maar ook met vriend, vriendin, huidige partner, enz. “Het gaat gewoon om liefde”, benadrukt Van der Sluis, “om een beetje aardig voor elkaar te zijn vanavond.”
Bezoekers worden ontvangen met een cocktail en ondergedompeld in gezelligheid en vrienden om je heen, wellicht zelfs een nieuwe flirt. Via vragen wordt getest wat je filmkennis is, maar ook wat de filmvoorkeuren zijn van de mensen in de zaal. Dé perfecte manier om de filmsmaak van jouw Valentijn te testen, zodat je kunt zien of die overeen komt. Daarna is het tijd om de film te bekijken en na te borrelen op het filmplein in het Forum.

Coming of age film

De film die wordt getoond is Falcon Lake. Het is een coming of age film over een jongen die met zijn familie op vakantie gaat bij een meer en daar iemand tegenkomt die hij zeer interessant vindt. Daarna wordt het ingewikkelde pad van de liefde met hem bewandeld.

De inloop is vanaf 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur. Kaarten en meer informatie over de avond is te vinden op de activiteitenagenda van Forum Groningen.

Gastvrouw Reneé van de Sluis was te gast in de OOG Ochtendshow om meer over deze Valentijnsavond te vertellen: