FC Groningen zonder Sørensen zaterdag tegen PSV

sport

FC Groningen moet het zaterdag in de uitwedstrijd tegen PSV doen zonder verdediger en nieuwe aanwinst Mads Bech Sørensen.

Sørensen liep in de wedstrijd tegen FC Twente afgelopen zondag een breuk in de onderarm op en is voorlopig uitgeschakeld. Ook de langdurig geblesseerden Laros Duarte, Paulos Abraham en Luciano Valente ontbreken. Matej Chalus en Liam van Gelderen zijn wel weer van de partij tegen PSV.

FC Groningen hoopt het goede gevoel van het punt tegen FC Twente (1-1) door te trekken. FC Groningen staat zeventiende en voorlaatste in de eredivisie. PSV staat derde. In de Euroborg won FC Groningen eerder dit seizoen met 4-2 van PSV.

De aftrap in Eindhoven is zaterdag om 20.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Dennis Higler.