Oprit Laan Corpus den Hoorn naar westelijke ring vanaf vanavond bijna drie maanden dicht

nieuws
Foto via Groningen Bereikbaar

Verkeer vanaf de Laan Corpus den Hoorn moet vanaf maandagavond 22.00 uur omrijden als het naar de westelijke ringweg wil. Dan wordt de oprit bij het Stadspark, vanaf de rotondes bij de Laan Corpus den Hoorn, tot en met 31 maart afgesloten.

Tijdens deze afsluiting werkt aannemerscombinatie Herepoort langs de oprit aan het asfalt en aan het riool. Daarom moet de oprit dicht voor alle verkeer.

Het verkeer heeft twee alternatieven. Omrijden kan via de oprit bij Groningen-Zuid, richting het Julianaplein. Een andere optie is omkeren en via de af- en oprit bij Hoogkerk terugrijden. Het verkeer uit de richting Drachten kan wel naar de westelijke ringweg rijden. Ook de oprit vanaf de Laan Corpus den Hoorn richting het Julianaplein blijft open.