Man uit Stad heeft 12 gram cocaïne, 2 gram heroïne en 490 euro op zak

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een 28-jarige man uit Stad is bij een drugscontrole in Winschoten aangehouden. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

De drugscontrole vond vorig weekend al plaats, maar de resultaten werden pas nu bekendgemaakt. “De controles die we uit hebben gevoerd waren erop gericht om het bezit en de handel in drugs en lachgas in en om het uitgaansgebied aan te pakken”, laat de politie weten. “De 28-jarige man uit Groningen had 12 gram cocaïne, 2 gram heroïne en 490 euro op zak.” Bij de controle werd ook een 35-jarige man uit de gemeente Oldambt aangehouden. Hij had 12 gram cocaïne en 3 gram cannabis bij zich.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie is een onderzoek naar hen gestart. Tijdens de controle werden er ook bekeuringen uitgedeeld voor verboden wapenbezit, openbare dronkenschap, het in bezit hebben van een kleine hoeveelheid harddrugs en het rijden onder invloed. Voorts werden vier mensen betrapt op wildplassen.