Lycurgus verliest topper tegen Dynamo

sport

Bijna had Samen Lycurgus woensdag de volle drie wedstrijdpunten gepakt tegen Draisma Dynamo uit Apeldoorn. In de topsporthal van het Alfa-college kwamen de Groninger volleyballers bij de stand 2-1 bij 24-23 op matchpoint, maar helaas: de set ging alsnog verloren met 24-26. De beslissende vijfde set ging vervolgens met 12-15 verloren.

De eerste drie sets eindigden in 25-19, 26-24 en 17-25. De nederlaag was jammer, want bij een overwinning zou Lycurgus drie punten boven Dynamo komen te staan. Beide ploegen hadden namelijk 40 punten uit 17 wedstrijden. Nu blijft de ploeg van coach Arjan Taaij op de vierde plaats staan.

Komende zondag om 14.00 uur speelt Lycurgus weer een thuiswedstrijd; dit keer tegen VCN uit Capelle aan den IJssel.

Deel dit artikel: