Bram Schmaal opnieuw lijsttrekker Groninger Belang

nieuws
De top tien van Groninger Belang

Bram Schmaal wordt opnieuw lijsttrekker van Groninger Belang voor de Provinciale Staten verkiezingen op 15 maart. Groninger Belang heeft momenteel drie zetels in de staten.

De lijst voor de Provinciale Statenverkiezingen bestaat uit 50 kandidaten. De eerste tien zijn: Bram Schmaal (Wildervank), Eric Bakker (Kantens), Lies Zondag (Veendam), Han de Grooth (Oldambt), Richard Lamberst (Leek), Dennis Pots (Veendam), Suzanne Kaklewska (Groningen), Jaap van Mannekes (Pekela), Trevor Mooijman (Veendam) en Petra Manning (Nieuwe Pekela).

De slogan voor de verkiezingen is net als vier jaar geleden: Groningen verdient beter. “Of het nu gaat om mijnbouwschade, gaswinning, de energietransitie, bereikbaarheid en openbaar vervoer of de leefbaarheid in onze mooie dorpen, het kan én moet allemaal beter”, aldus lijsttrekker Schmaal. “De afgelopen jaren hebben uitgewezen dat we daarvoor niet op Den Haag hoeven te rekenen. We moeten het zelf doen, met elkaar, samen met onze inwoners. Groningen verdient beter.”

Deel dit artikel: