Sinterklaas krijgt schaakles op De Fontein in Ten Boer

nieuws
Foto De Fontein

Het is 5 december en dat is de verjaardag van Sinterklaas. Daarom deed de goedheiligman maandagochtend diverse scholen aan, waaronder De Fontein in Ten Boer.

De leerlingen en de kinderen van Kids2b stonden de Sint op te wachten. Hij kwam met een paardenkoetsje over een skeelerbaan aangereden. Hij werd uiteraard toegezongen door de kinderen.

In alle klassen hadden de kinderen voor de Sint een speciaal programma voorbereid. Ze lieten acrobatische kunstjes zien, zongen liedjes, vertelden over hun hobby’s, lieten zien dat ze aan het wisselen waren en Sint bewonderde de prachtige surprises.

Sint wist dat de kinderen van De Fontein heel goed kunnen schaken en dat ze ook dit jaar de wisselbeker weer gewonnen hadden. Daarom kreeg hij schaakles van twee schakers uit groep 4/5. Na de uitleg duizelde het hem al een beetje, maar dat een paard kon springen, kwam hem bekend voor.

Het was een super gezellige dag voor de kinderen en iedereen heeft genoten.

Foto: De Fontein