‘Zondag bewolkt en perioden met regen, komende dagen keert het zachte weer terug’

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Na een aantal dagen met temperaturen die rond normaal voor de tijd van het jaar lagen, loopt de thermometer de komende dagen weer op. Daarbij nemen ook de regenkansen af.

Zondag verloopt bewolkt. In de vroege ochtend vallen er buien, daarna volgt een drogere periode, maar vanaf het middaguur volgen er opnieuw perioden met regen. De maximumtemperatuur ligt rond de 10 of 11 graden. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht van zondag op maandag blijft de kans op buien aanwezig. De minimumtemperatuur ligt rond de 10 graden.

Ook maandag verloopt grijs. Verspreid over de dag vallen er buien. Bij een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke richting wordt het 12 of 13 graden. Op dinsdag kan het 14 of 15 graden worden. Dan blijft het droog en kan de zon zo nu en dan ook even tevoorschijn komen.