Ring-Zuid is drie nachten dicht tussen MartiniPlaza en Hoogkerk

nieuws
Foto: EsbenS via Pixabay

De zuidelijke ringweg is van maandag tot donderdag drie nachten in één rijrichting afgesloten. Aannemerscombinatie Herepoort gaat dan een aantal rijbanen omzetten tussen afrit 36 (MartiniPlaza) en Hoogkerk.

De omzetting van de rijbanen is nodig om ruimte te maken voor werkzaamheden aan de middenberm langs de noordzijde van de weg.  Tijdens het omzetten van de rijbanen vinden er asfaltwerkzaamheden plaats, worden er barrières geplaatst en wordt er nieuwe belijning aangebracht.

De afsluiting geldt voor de nachten tussen maandag en donderdag. De rijbaan richting Drachten is dan tussen 22.00 uur en 06.00 uur dicht tussen de afrit naar de westelijke ringweg en Hoogkerk. Het verkeer wordt omgeleid via gele borden.

Deel dit artikel: