Fietser gewond bij verkeersongeluk Herestraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Herestraat, nabij de oude bioscoop, is dinsdag aan het einde van de middag een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.55 uur ter hoogte van de kruising met de Herebinnensingel. “De bestuurder van een busje heeft door nog onbekende oorzaak een fietser aangereden”, vertelt Wind. “De fietser kwam hierdoor ten val en raakte gewond. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Toevallig passerende brandweerlieden verleenden eerste hulp. Ambulanceverpleegkundigen hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is de persoon met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. De Herebinnensingel was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl