”De afgelopen 5 jaar zijn echt omgevlogen”

oogochtendshow

De creatieve dagbestedingsplek Kraack gaat een extra dag open. De OOG Ochtendshow had donderdag de primeur. Niet alleen zijn ze vanaf nu ook een extra dag open. Ze bestaan ook nog eens 5 jaar!

Oprichter Sanne Jonkers vertelde donderdag in de OOG Ochtendshow dat de tijd afgelopen 5 jaar is omgevlogen. ”Hoewel het misschien cliché klinkt is dat wel echt zo” zegt ze. Werkpodium Kraack is een dagbestedingsplek dat zich voornamelijk richt op theater. Maar daarnaast ook op muziek en dans. Er was veel belangstelling voor een extra dag open. Ze begonnen eerst met één dag maar naar mate de aanmeldingen bleven komen ontstond er ook een verlangen om op donderdag de deuren te openen. Deze donderdag was dus die heuglijke dag.

Het koste wel even wat organisatie. Sanne vertelt: ”Je moet natuurlijk een extra begeleider erbij hebben en daar moet je dan ook een beetje in puzzelen, wie gaat de nieuwe groep starten etc.” Gelukkig was dat geen probleem, vertelt ze en is iedereen in het team razend enthousiast en wilden de begeleiders het heel graag.

Wil je Kraack bewonderen, dat kan!
Op Koningsdag treden ze altijd op Westerhaven met korte voorstellingen. Laatst waren ze op het cultuurfestival in Leek. Ook op hun eigen locatie hebben ze regelmatig voorstellingen.

Tenslotte, er is nog plek voor mensen op donderdag.
Kijk op werkpodiumkraack.nl