Aankoop kerstboom eindigt in verkeersongeluk op Damsterdiep

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Bij een verkeersongeluk op het Damsterdiep zijn maandagavond twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat melden nieuwsfotografen.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van 20.30 uur op de kruising met de Oliemuldersweg. “De bestuurder van de ene personenauto heeft de andere auto vol in de zijkant geraakt”, vertelt nieuwsfotograaf Mike Weening van Weening Fotografie. “Het gaat om een kruispunt met verkeerslichten, en op dit moment werkt de installatie naar behoren. Dus waarschijnlijk heeft één van de bestuurder het rode licht gemist.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Eén inzittende is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Deze persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade aan beide voertuigen is dusdanig groot dat ze alle twee weggesleept moeten worden door een bergingsbedrijf.” De inzittenden van één van de auto’s hadden net een kerstboom aangeschaft. Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd deels dicht.

Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: