Vrachtwagencombinatie met onderdeel windmolen ‘rijdt zich klem’ op N7

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Wegverkeer op de N7 heeft dinsdagavond enige hinder ondervonden van een vrachtwagencombinatie die zich ‘klem’ had gereden. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

“De chauffeur wil in de richting van Hoogkerk rijden”, vertelt Wind. “Op de N7 is de combinatie echter stil gevallen omdat het te breed is voor het weggedeelte tussen de Laan Corpus den Hoorn en Hoogkerk. Dit wegvak is versmald van twee naar één rijbaan vanwege werkzaamheden. De chauffeur heeft zich als het ware klem gereden.” Volgens Wind vervoert de vrachtwagen een HUB van een windmolen. Een HUB is een onderdeel waar de rotorbladen aan gemonteerd worden.

Volgens de fotograaf loopt het overige verkeer enige vertraging op.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl