Zwaargewonde bij steekpartij aan Sweelincklaan; twee verdachten voortvluchtig

nieuws
Foto: Patrick Wind (112 Groningen)

In een woning aan de Sweelincklaan in Helpman is donderdagavond één persoon zwaargewond geraakt bij een steekincident. Na het incident sloegen twee verdachten op de vlucht, mogelijk op een scooter.

Het incident vond kort voor negen uur in de avond plaats. Eén persoon werd in de woning gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Volgens aanwezigen zijn twee verdachten na het incident gevlucht op een scooter. De politie zette daarom een Burgernet-actie op touw om de verdachten op te sporen. Het zou gaan om twee mannen. De eerste is een man met een blanke huiskleur, getooid in een gewatteerde jas. De andere verdachte heeft een donkere huidskleur en droeg tijdens het incident een witte streepjesjas.

De Burgernet-actie rond de zoektocht naar de verdachten werd aan het einde van de donderdagavond afgesloten, zonder resultaat. Tips over de verdachten, hun mogelijke verblijfplaats en het steekincident blijven echter welkom, zo stelt de politie. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.