Politie zoekt getuigen van vechtpartij bij De Pub in Haren

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van de hevige vechtpartij, die op zondag 9 oktober plaatsvond bij café De Pub in Haren. Bij dit incident raakte één van de betrokkenen zwaargewond.

De vechtpartij ontstond tussen 20.00 en 21.00 uur. Het incident begon binnen en verplaatste zich uiteindelijk naar het terras van het café. Volgens de politie liep één slachtoffer daarbij ernstig letsel op. Eerder wist een aanwezige uit Haren al te melden dat het slachtoffer hoogstwaarschijnlijk een schedelbreuk opliep bij de vechtpartij, nadat hij tegen het hoofd werd geschopt.

De politie hield na het incident vier verdachten aan voor betrokkenheid. Het is niet bekend of zij nog vast zitten.

Donderdagmiddag liet de politie een getuigenoproep uitgaan rond de vechtpartij. Getuigen die zich nog niet hebben gemeld, worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Houd daarbij zaaknummer 2022266619 bij de hand.