Twee gewonden bij verkeersongeluk A7, snelweg weer open

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op de A7 ter hoogte van Scharmer zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Door het ongeluk was de snelweg enige tijd afgesloten en ontstond er een lange file.

“Rond 20.15 uur is er tussen Kuil Banden bij Engelbert en de afrit naar Hoogezand een auto van de weg geraakt en tegen een boom gereden”, vertelt een politiewoordvoerder. “Na de botsing heeft de auto vlam gevat. Een persoon is bekneld geraakt. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, zijn aanwezig voor de hulpverlening. De weg is afgesloten voor het verkeer.”

Bij het ongeluk raakte de bijrijder bekneld. “Dit slachtoffer, een 27-jarige man uit Hoogezand, is door de hulpdiensten uit de auto bevrijd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder, een 21-jarige vrouw uit Veendam, is ook gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.” De politie doet onderzoek naar de toedracht. De snelweg is inmiddels weer open.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl