Automobilist botst op kei op Sontweg

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Bij een verkeersongeluk zondagmiddag op de Sontweg is een personenauto flink beschadigd geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Mike Weening van Weening Fotografie.

Het ongeluk vond plaats rond 14.50 uur. “De automobilist stond geparkeerd op een parkeerplaats”, vertelt Weening. “Naar alle waarschijnlijkheid is de bestuurder in plaats van achteruit te rijden vooruit geschoten en door een groenstrook gereden. Daar kwam het voertuig in botsing met een kei. Het voertuig raakte hierbij flink beschadigd. Ook raakte een andere auto beschadigd.”

Niemand raakte gewond. “Wel is de automobilist nagekeken door ambulancepersoneel. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto weggesleept. De andere auto kon op eigen kracht verder rijden.” De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie