Zelfscannende winkeldieven aangehouden in IKEA, ook auto lag vol ongescande spullen

nieuws
Foto: Politie Groningen- Noord via Instagram

Agenten hebben donderdag twee winkeldieven aangehouden in de IKEA. De twee personen gebruikten de zelfscankassa’s in de meubelzaak om een groot aantal producten mee te nemen zonder te betalen.

Medewerkers van IKEA kwamen de twee winkeldieven op het spoor, waarop de politie werd ingeschakeld. Agenten besloten ook de auto van de twee winkeldieven te controleren en troffen daarin nog veel meer goederen aan, waarvan de politie vermoedt dat ze op dezelfde manier zijn gestolen.

De twee verdachten werden gearresteerd en zitten nog steeds vast voor verhoor. Vrijdagochtend gingen agenten nogmaals langs bij de ‘Zweedse’ meubelgigant om verklaringen op te nemen en camerabeelden veilig te stellen.