Rotaryclubs halen 13 duizend euro binnen voor goede doelen voor kinderen

nieuws
Mark Ossel (Rotary) overhandigt cheque aan Minke Haverman (Lutje Geluk)

De diverse Rotaryclubs in en rond de stad hebben tijdens Bommen Berend zo’n 13 duizend euro opgehaald. Het geld gaat naar projecten die zich inzetten voor kinderen die een extra steuntje kunnen gebruiken.

Het geld kwam binnen via een terras van de Rotaryclubs bij de A-kerk, tijdens de viering van Groningens Ontzet. Het geld is inmiddels verdeeld onder KVVVG/Kinderspelen in Groningen, de Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis, de Stichting Lutje Geluk, de Stichting De Roege Boys en De Burcht (kinderhotel in Wedde).

Rotary is een serviceclub. De leden steunen op verschillende wijzen hun medemensen, zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging.