Meerdere gewonden bij ongeluk op Laan Corpus den Hoorn

nieuws
Foto: 112 Groningen

De hulpdiensten rukten donderdagavond massaal uit voor een ongeval op de Laan Corpus den Hoorn. Daarbij raakten meerdere personen gewond.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Sportlaan met Laan Corpus den Hoorn. Bij het ongeluk waren twee auto’s betrokken. Zeker twee personen raakten gewond. Eén van de inzittenden moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Over de aard van het letsel van de slachtoffers is niets bekend.

Ook de politie was aanwezig en deed onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Volgens aanwezigen werd een taxichauffeur, die met zijn voertuig betrokken was bij het ongeluk, meegenomen naar een politiebureau.

De weg was enige tijd volledig afgesloten in verband met het ongeluk.