AFGELOPEN: FC Groningen lijdt pijnlijke thuisnederlaag

Een overwinning kan FC Groningen goed gebruiken. Na een wisselvallige start van het seizoen zullen de mannen van trainer Frank Wormuth niets minder dan een overwinning willen tegen het getergde Vitesse. Volg het hier live vanaf 16.45 uur.

Stand: 0-1

AFGELOPEN.. Onder een striemend fluitconcert verlaten de spelers het veld.

90+1’ Vier minuten extra tijd.

88’ De mannen van trainer Wormuth hebben nog enkele minuten om voor de gelijkmaker te tekenen. Vooralsnog zijn het de bezoekers die de beste kansen krijgen.

77’ DOELPUNT VITESSE..  Bero schiet verdiend en beheerst binnen: 0-1.

64’ Van Gelderen voorkomt met een cruciale ingreep de openingstreffer voor Vitesse.

61’ Het houdt nog niet over in de Euroborg. De Groningers weten geen kans te creëren.

46’ De tweede helft is van start. Kalley en Van Gelderen zijn in de ploeg gekomen voor Maatta en Abraham.

Het is rust. Onder een fluitconcert zoekt de Trots van het Noorden de kleedkamer op.

45’ Geen grote mogelijkheden voor beide ploegen, al is het Vitesse die de druk op de ketel houdt. De thuisploeg heeft er niets tegenin te brengen.

13’ AFGEKEURD! Er ging buitenspel vooraf aan het doelpunt. Het staat dus nog gelijk.

12’ DOELPUNT VITESSE.. FC Groningen start dramatisch en incasseert gauw de openingstreffer. Vidovic tikt binnen: 0-1.

8’ Weer Vitesse met een grote mogelijkheid. Het is spannend in de Euroborg.

7’ Een grote kans voor Abraham, maar de aanvaller schrikt er zelf van en schiet naast.

4’ Vitesse is gevaarlijk en krijgt twee grote kansen.

1’ Er is afgetrapt!

Opstelling FC Groningen: Verrips, Kasanwirjo, Te Wierik, Balker, Maatta; Pelupessy, Duarte, Ngonge; Suslov, Kruger, Abraham

Opstelling Vitesse: Reiziger, Arcus, Flamingo, Tronstad, Vidovic, Cornelisse, Bialek, Kozlowski, Meulensteen, Bero, Wittek

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük