Fietser gewond bij verkeersongeluk in nieuwe Fietsvallei

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk in de onlangs geopende Fietsvallei, bij de Brailleweg, is een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur. “Er heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een fietser”, vertelt Wind. “Bij de aanrijding is de fietser ten val gekomen en gewond geraakt. Omstanders hebben eerste hulp verleend.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Verpleegkundigen hebben het verlenen van eerste hulp overgenomen en hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is de persoon met onbekende verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. De nieuwe Fietsvallei werd op 1 juli in gebruik genomen. Fietsers rijden via dit verdiept liggende fietspad onder de A28 door. In de toekomst is de Fietsvallei onderdeel van de fietsverbinding tussen De Wijert en de binnenstad.

Deel dit artikel: