Extra concert Rammstein in Stadspark vanwege enorme belangstelling

nieuws
Foto: Dennis Radaelli via WikiMedia Commons (CC 4.0 SA)

De Duitse metalband Rammstein geeft een extra concert op de Drafbaan in het Stadspark. Dat meldt het organisatiebureau Green House Talent.

Rammstein speelt al op donderdag 6 juli volgend jaar. Daar is vrijdag 7 juli aan toegevoegd.

“De tickets voor het eerder aangekondigde concert op donderdag 6 juli 2023 waren razendsnel uitverkocht”, schrijft de organisatie. “De grote vraag naar tickets heeft ervoor gezorgd dat er een extra show op Nederlandse bodem is toegevoegd. De formatie van frontman Till Lindemann staat nu op 6 en 7 juli 2023 in Groningen met de ‘Europe Stadium Tour’. De kaartverkoop voor de extra show op 7 juli 2023 is per direct van start gegaan”.

Deel dit artikel: