Container in lichterlaaie tegen gevel Euroborg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Er heeft in de nacht van dinsdag op woensdag brand gewoed in een container die tegen de gevel van voetbalstadion Euroborg aan de Boumaboulevard stond. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

De melding van de brand kwam rond 00.40 uur binnen waarop een tankautospuit ter plaatse werd gestuurd. “De container stond aan de achterzijde van de Euroborg”, vertelt Wind. “De bouwcontainer stond op ongeveer twee meter van de gevel en stond in lichterlaaie. Bij de brand kwam veel rook vrij. Brandweerlieden hebben het vuur geblust door middel van één straal hogedruk.”

De brand was snel onder controle. Brandweerlieden konden voorkomen dat het voetbalstadion schade opliep, de container raakte zwaar beschadigd. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl