AH Zuiderdiep weer open na drie weken verbouwen

nieuws

De vestiging van supermarktketen Albert Heijn aan het Gedempte Zuiderdiep is sinds dinsdag weer open. De winkel onderging de afgelopen drie weken een grote verbouwing.

De nieuwe winkel is ruimer en heeft meer versproducten. Daarnaast zijn in de hal nu koffie, sapjes, broodjes, fruit en snacks te koop om mee te nemen. Daarnaast zijn er meer zelfscankassa’s, een geldautomaat en een pakketkluis van Bol.com

Volgens supermarktmanager Annemarie Luiten was het meteen na opening al ‘gezellig druk’: “Wij zijn erg blij met al die positieve reacties van onze klanten.”

Voor de verbouwing moest de winkel af van haar voorraad aan verse producten. Na de laatste dag voor de sluiting gingen de koelingen en vriezers leeg, waarna alle producten naar de Voedselbank zijn gebracht. Volgens Luiten ging het daarbij om 14.000 euro aan producten: “Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn dat we dit goede doel extra kunnen ondersteunen.”