“Zondag opnieuw tropisch, komende dagen kans op wat regen”

nieuws
Foto: Joris van Tweel

Na een aantal warme en tropische dagen gaat het weerbeeld de komende dagen langzaam veranderen waarbij er ook toenemende kansen op wat neerslag zijn.

Op zondag begint de dag zonnig. Aan het einde van de ochtend en in de middag krijgen we te maken met wat bewolking. Desondanks krijgt de zon nog flink wat ruimte en wordt het 30 of 31 graden. Aan het eind van de middag is er mogelijk kans op een onweersbui. De wind komt uit het oostzuidoosten en is zwak. In de nacht van zondag op maandag blijft er wat bewolking aanwezig, de minimumtemperatuur ligt rond de 20 graden. Op maandag kan het nog 29 of 30 graden worden. Opnieuw is er kans op een regen- of onweersbui. De wind komt uit het oosten, later draaiend naar het zuidoosten, en is zwak.

Op dinsdag kan het nog altijd 28 of 29 graden worden. Het blijft droog, hoewel de zon wel moet strijden met wat bewolking. Op woensdag ligt de maximumtemperatuur rond de 22 of 23 graden, en kan er van tijd tot tijd wat regen vallen.