Twee gewonden bij forse aanrijding op Diamantlaan

nieuws
Foto: 112 Groningen

Bij een verkeersongeval op de Diamantlaan zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Twee personenauto’s kwamen in botsing ter hoogte van de kruising met de Platinalaan. De botsing ontstond waarschijnlijk doordat één van de bestuurders uit een parkeervak wilde wegrijden en over het hoofd werd gezien door de achteropkomende bestuurder.

Beide bestuurders werden gecontroleerd op letsel door ambulancemedewerkers. Zij besloten één bestuurder met onbekend letsel over te brengen naar een ziekenhuis. De andere bestuurder raakte slechts lichtgewond en werd ter plekke behandeld.

Eén voertuig raakte dusdanig beschadigd dat deze door een bergingsbedrijf moest worden afgesleept. De rijbaan van de Diamantlaan werd enige tijd afgesloten voor het verkeer.