Twee botsingen met gewonden in Stad binnen twintig minuten

nieuws
Foto's: 112 Groningen

De hulpdiensten kwamen vrijdagmiddag binnen twintig minuten twee keer in actie in Groningen voor botsingen waarbij betrokkenen letsel opliepen.

Het eerste ongeluk kwam rond 14.55 bij de hulpdiensten binnen. Aan de Aweg botsten een fietser en een scooter met elkaar. Daarbij raakte de bestuurder van de scooter gewond. De bestuurder werd volgens omstander ‘helemaal ingepakt’ en overgebracht naar een ziekenhuis.

Iets meer dan een kwartier later was het opnieuw raakt aan de Bornholmstraat bij de Bauhaus. Daar werd een fietser geraakt door een afslaande auto. Ook hier kwam ambulancepersoneel in actie om een slachtoffer te behandelen, maar een trip naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Beide incidenten zorgen voor enige verkeershinder, omdat de hulpdiensten een gedeelte van de weg moesten afsluiten.