Tuinfeest Glimmen biedt talentvolle musici een podium

nieuws
Foto: freestocks-photos via Pixabay

In Glimmen zijn de voorbereidingen in volle gang voor het ‘Tuinfeest Glimmen 2022’. Het evenement biedt talentvolle musici een podium.

De organisatie is in handen van festival Appèlbergen. Op vrijdag 2 september vinden in vijf tuinen en bij de kerk in het dorp optredens plaats. De afsluiting wordt gehouden bij het dorpshuis. De organisatie heeft onder andere artiesten als Janny & local Friends, de Kentucky Grashoppers en Rein & de Drift weten te strikken. Internationaal talent is er ook. De band GRØNN komt uit Noorwegen.

Bezoekers kunnen zelf een keuze maken welke optredens, en welke locaties, ze willen bezoeken. Het evenement begint om 20.00 uur en duurt tot 23.15 uur. Het optreden bij het dorpshuis wordt verzorgd door VandeStraat. De heren van deze groep laten zien dat het Groningse dialect nog altijd fris, levendig en actueel kan zijn.

Meer informatie over het festival vind je op deze pagina.