Stroomstoring in Stad verholpen (update)

nieuws
foto: Sebastiaan Scheffer

In twee delen van de stad is aan het einde van de middag opnieuw de elektriciteit uitgevallen. Net als woensdagavond was een deel van de Ruischerwaard één van de getroffen gebieden, evenals adressen in de Korrewegwijk en de West-Indische Buurt.

In de twee laatstgenoemde wijken ging het om twee postcodegebieden, waardoor rond de twintig huizen zonder stroom zitten. Dat was ook in de Ruischerwaard het geval. In beide gevallen ging het om een probleem in een stroomkabel. Pas rond 21.30 waren beide storingen verholpen en hadden alle getroffen huishoudens in de Stad weer elektriciteit.

In de gemeente zijn er de afgelopen dagen meerdere stroomstoringen geweest. Eerder meldde Enexis al dat de stroomstoringen geen verband met elkaar hebben.