Man gewond bij steekpartij in Aluminiumstraat

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een steekpartij in de Aluminiumstraat in de wijk Vinkhuizen is dinsdag aan het einde van de avond een man gewond geraakt. Dat meldt de politie.

De steekpartij vond plaats rond 23.00 uur. “Wij kregen een melding van een steekincident in een woning”, vertelt een politiewoordvoerder. “Bij dit incident is een man gewond geraakt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. We hebben een verdachte aan kunnen houden. Hij zal worden verhoord, evenals eventuele getuigen. De technische recherche zal onderzoek doen in de woning aan de Aluminiumstraat.”

Volgens nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl is het slachtoffer in zijn nek gestoken. “”Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Er is veel politie op de been. In de straat is het behoorlijk onrustig, er zijn veel emoties.”

Foto: Rieks Oijnhausen