FC Groningen lijkt tegen minstens drie selectiespelers ‘vaarwel’ te zeggen

sport
Foto: FC Groningen

FC Groningen lijkt op korte termijn in elk geval drie selectiespelers kwijt te raken, vanwege gebrek aan perspectief. Dat meldt Voetbal International. Het gaat om Michael de Leeuw, Daniël van Kaam en Sam Schreck.

FC Emmen en Willem II hebben interesse voor De Leeuw. De 35-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio volgend jaar. en met FC Groningen. Ook Daniël van Kaam staat ook op de nominatie om te vertrekken bij de FC. Volgens VI wil de jeugdinternational zijn aflopende contract niet verlengen en traint hij in afwachting van een transfer al geruime tijd mee met de beloften. Er zou belangstelling zijn van Fortuna Sittard, Excelsior en FC Emmen.

De 23-jarige Sam Schreck wordt volgens VI verkocht aan Erzgebirge Aue, de club die hem het afgelopen jaar al huurde. Verder zou FC Groningen ook openstaan voor een vertrek van Joël van Kaam, Kian Slor, Patrick Joosten en Damil Dankerlui.