Euvelgunnetracé in september en oktober vier weekenden afgesloten

nieuws

Het Euvelgunnetracé tussen knooppunt Euvelgunne en Westerbroek is in september en oktober vier weekenden deels afgesloten vanwege werkzaamheden. Dat laat Aanpak Ring Zuid weten.

“We gaan de komende periode de weg definitief inrichten”, laat Aanpak Ring Zuid weten. “Tijdens de vier weekenden is er steeds een deel van het tracé afgesloten. In september pakken we de westzijde aan, in oktober de oostzijde.” Bij de werkzaamheden krijgt de ringweg onder andere een bloembak in het midden en worden er nieuwe lichtmasten geïnstalleerd. Er zal zowel overdag als ’s nachts worden gewerkt.

Komend weekend vinden de eerste werkzaamheden plaats waarbij tussen vrijdagavond 22.00 uur en maandagochtend 06.00 uur de westzijde is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Europaweg. In het weekend van 16 tot en met 19 september worden de werkzaamheden aan de westzijde afgerond. Dan wordt het verkeer omgeleid via knooppunt Euvelgunne. In oktober is de oostzijde aan de beurt.