Dammers maakt alsnog definitieve overstap naar Willem II

sport
Foto: Sportphotoagency.com

Willem II heeft haar optie tot koop voor Wessel Dammers alsnog gelicht. Dat betekent dat de centrale verdediger definitief de overstap maakt naar Brabant, nadat hij vorig seizoen al aan Willem II werd verhuurd door FC Groningen.

Willem II heeft de overname van Dammers nog niet officieel bevestigd, maar verschillende media zijn er zeker van dat de transfer doorgaat. De Tilburgers wilden Dammers eigenlijk al aan het eind van vorig seizoen overnemen, maar de degradatie van Willem II zat de overstap toen in de weg. Daardoor kwam Dammers eerst terug naar Groningen. Nu vertrekt de in Oudekerk aan de IJssel geboren verdediger alsnog.

Dammers kwam aan het begin van 2020  naar FC Groningen en was lang een vaste waarde achterin. Maar vorig seizoen raakte Dammers zijn basisplaats kwijt en ook Frank Wormuth heeft geen plek voor de 27-jarige verdediger.