Automobilist rijdt door na aanrijding met boom: “Brokstukken achtergelaten”

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De bestuurder van een personenauto is in de nacht van zaterdag op zondag op de Hoogeweg tussen Reitdiep en Dorkwerd op een boom gebotst maar is daarna doorgereden. Dat meldt de politie op sociale media.

“We kregen een melding van een eenzijdig verkeersongeluk”, schrijft de politie. “Ter plaatse bleek een auto op een boom te zijn gebotst, maar de bestuurder is daarna doorgereden. Bij het ongeluk zijn diverse brokstukken achtergelaten.” De politieagenten zijn daarna op zoek gegaan naar het voertuig. “We hebben de sporen die het voertuig achter heeft gelaten tot op enkele kilometers kunnen volgen. Helaas hebben we de auto niet kunnen traceren.”

Mensen die iets gezien hebben, of die meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.