AH Zuiderdiep van 26 augustus tot 6 september dicht voor verbouwing

nieuws
Foto: Politie Groningen

Het filiaal van Albert Heijn aan het Zuiderdiep 14 sluit vanaf vrijdagochtend 26 augustus tot dinsdag 6 september de deuren. De winkel wordt vervolgens flink verbouwd.

Dankzij de verbouwing komt er meer ruimte, onder andere voor een groter aanbod van versproducten. De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Door de herinrichting wordt de winkel ruimer en overzichtelijker, aldus de filiaalmanager. In de hal kunnen klanten koffie, sapjes, broodjes, fruit en snacks ’to go’ kopen. Het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa, dus hoeven ze de winkel niet in.

De winkel krijgt meer zelfscankassa’s. Ook worden de extra services zoals de geldautomaat en het oplaadpunt voor de OV-chipkaart uitgebreid met een pakketkluis. Daar kunnen klanten hun bij bol.com bestelde pakketten en van andere bij Budbee aangesloten webshops ophalen en retourneren. Zij krijgen een bericht wanneer het pakket is afgeleverd, plus een code om de kluis te openen.