Slow Looking, VIP-Familietour en inloopatelier tijdens zomervakantie in Groninger Museum

nieuws
Foto via Groninger Museum

Ook deze zomervakantie organiseert het Groninger Museum weer extra activiteiten tijdens de zomervakantie. Net als in voorgaande jaren zijn de deuren van het museum daarnaast een extra dag in de week geopend voor het publiek.

In de periode van 11 juli tot en met 29 augustus is het museum ook op de maandagen open. Naast de reeds aanwezige en geplande tentoonstellingen organiseert het Groninger Museum in deze periode extra activiteiten.

Zo ontdekken bezoekers tijdens de ‘Slow Looking’-rondleiding door middel van interactieve kijkopdrachten meerdere lagen in kunst. Daanaast is er een VIP-Familietour voor alle leeftijden, waarbij bezoekers aan de hand van opdrachten en spelvormen de kunstwerken beter kennen. Daarnaast is er het inloopatelier, waar bezoekers zelf aan de slag kunnen met hun eigen creatieve uitspattingen.